Συχνές ερωτήσεις

1, Πώς γίνεται τα ρολόγια σας να είναι τόσο φτηνότερα από την υπόλοιπη αγορά;
Αποτελούμε μια συλλογική προσπάθεια επι μέρους επιχειρήσεων του κλάδου που χρησιμοποιούμε το Internet σαν εναλλακτικό κανάλι διακίνησης των προϊόντων μας. Αυτό μας βοηθάει να πετυχαίνουμε οικονομίες κλίμακος και ειδικές συμφωνίες με τους προμηθευτές μας που μας παρέχουν καλύτερες τιμές για προϊόντα που διακινούνται μόνο μέσω της ιστοσελίδας. Παράλληλα έχουμε έρθει σε απευθείας συμφωνία με προμηθευτές του εξωτερικού που μας προμηθεύουν τα προϊόντα τους σε σημαντικά καλύτερες τιμές με την κάλυψη της παγκόσμιας εργοστασιακής εγγύησης.
 
2. Είναι τα ρολόγια που βλέπουμε στην Ιστοσελίδα σας γνήσια;
Όλα τα ρολόγια που είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα μας είναι γνήσια, έχουν αποκτηθεί νόμιμα και καλύπτονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας και της  κατασκευάστριας εταιρίας.
 
3. Μπορούμε να αποκτήσουμε τα προϊόντα σας από κάποιο από τα φυσικά καταστήματά σας στην ίδια τιμή;
Όχι. Οι συμφωνίες που έχουμε κάνει προβλέπουν ότι τα προϊόντα μας διατίθενται στις τιμές που αναγράφονται μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας.
 
4. Πόσο ασφαλείς είναι οι συναλλαγές μέσω της ιστοσελίδας σας;
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του oro.gr με κρυπτογράφηση 256 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα.
 
Για τη διεκπεραίωση των αγορών σας με πιστωτική κάρτα επιλέξαμε τη Eurobank η οποία προσφέρει ύψιστα επίπεδα ασφάλειας. Επιπλέον κατά τη τελική φάση της διεκπεραίωσης της αγοράς σας από το oro.gr μεταφέρεστε αυτόματα στο σύστημα της Eurobank όπου καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Έτσι, τα στοιχεία σας σε καμιά φάση δεν αποστέλλονται στην ιστοσελίδα μας και άρα δεν υπάρχει η περίπτωση κακόβουλης υποκλοπής τους.
 
Ποιες πιστωτικές κάρτες δέχεστε;
  •     Visa
  •     Mastercard
  •     Euroline
  •     American Express

 

 5. Συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ στη τιμή που αναγράφεται στα προϊόντα σας;
Βεβαίως. Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α.
 
6. Διαθέτετε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό όπου μπορώ να καταθέσω το αντίτιμο της αγοράς μου;
Βεβαίως. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό της Eurobank 0026.0203.83.0200794647. Επίσης μπορείτε να καταθέσετε χρήματα σε διαθέσιμους λογαριασμούς στην Εθνική, Εμπορική, Alpha Bank, Πειραιώς, Λαϊκή. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με ένα e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνώντας στο 801 11 812 812 (αστική χρέωση) όλο το 24ωρο.