Εταιρεία

Η ιστοσελίδα μας www.oro.gr αποτελεί τη συλλογική προσπάθεια καταξιωμένων επιχειρήσεων εξειδικευμένων στο χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος, με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του internet σε ασυναγώνιστες τιμές. Η μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγουμε και να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
 
Πριν τη δημιουργία της ιστοσελίδας, προηγήθηκε μακροχρόνια έρευνα της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές συνεργασίες. Ταυτόχρονα με τις μαζικές αγορές που κάνουμε μπορούμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας στις καλλύτερες τιμές της άγορας και να παρέχουμε πλήρες after sales service με πλήρη κάλυψη σε αναλώσιμα εξαρτήματα (λουράκια, μπαταρίες κ.λπ) για κάθε μάρκα που διαθέτουμε.
 
Στο τμήμα του service μας εργάζονται πτυχιούχοι τεχνίτες ρολογιών και κοσμημάτων με βαθιά γνώση του αντικειμένου, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και είναι έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας.
 
Τα καταστήματα μας:
1. Εγνατίας 53Β Θεσσαλονίκη τηλ: 2310250357
2.Βασ. Αμαλίας 6 Μελίκη Βέροια τηλ: 2331081513
 
Υπεύθυνος κατά το νόμο Αντώνης Στογιαννόπουλος Τηλ: 2331081513 & 6978540050
 
Σημαντικό! Τα ωρολόγια που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Τα φυσικά καταστήματα μας που φαίνονται παραπάνω, δεν έχουν διαθέσιμη όλη την συλλογή που παρουσιάζεται στο www.oro.gr ούτε μπορούν να προσφέρουν τις εκπτώσεις και προσφορές που μέσω της ιστοσελίδας μας.
 
Γι' αυτό σας παρακαλούμε για τις παραγγελίες σας και πληροφορίες που θέλετε να απευθύνεστε μόνο στο τηλεφωνικό κέντρο 2331081112, με email στο info@oro.gr σε κινήτο 6978 540 050 (εργάσιμες ώρες).
Να είστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Σας ευχαριστούμε που κατανοείτε όλα τα παραπάνω και μας βοηθάτε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αντάξια των πελατών μας.